_DSC2647.jpg
_DSC1949.jpg
_DSC1991.jpg
_DSC2722.jpg
_DSC7274.jpg
_DSC9316.jpg
_DSC9409.jpg
_MG_5810.jpg
DSC_6692.jpg
_DSC2579.jpg
_DSC9034.jpg
DSC_6928.jpg

Ofte stillede spørgsmål 

Når vi at mødes inden?

Når I booker mig, aftaler vi med det samme en dato for et forventningsmøde som afholdes ca. 1 måned inden brylluppet. Her mødes vi (oftest hos Jer), og gennemgår detaljerne for brylluppet, Jeres ønsker og forventninger til billederne, samt Jeres ønsker og forventninger til mig som fotograf. Vi gennemgår også hvor og hvordan I modtager billederne. Forventningsmødet kan I nogle tilfælde være over Skype eller telefon. 

Hvornår og hvordan får vi vores billeder? 

Jeres billeder bliver leveret digitalt i høj opløsning, således at I selv kan vælge og stå for, hvordan og hvor mange print I efterfølgende ønsker. Billederne bliver leveret i et lukket galleri, som kun I og jeg har adgang til. Ved pakke 1 og 2 er leveringstiden ca. 7 hverdage. Ved pakke 3 er leveringstiden ca. 14 hverdage. Hvis I ønsker et par billeder til brug til takkekort, bestræber jeg mig selvfølgelig på at levere disse så hurtigt som muligt. Ofte inden for 24 timer.

Skal du have noget at spise?

Hvis I booker mig til fotografering i 1-3 timer, har jeg altid lidt at drikke og spise med til mig selv. Hvis I derimod har booket mig til 6-10 timer, har jeg behov for at I stiller mad og drikke til rådighed undervejs - jeg skal dog ikke sidde med til bords, men gerne i et lokale tilstødende jeres, så jeg hurtigt kan være klar mht. taler, sange mv. 

Hvad gør vi i tilfælde af dårligt vejr?

Skulle det regne på jeres bryllupsdag, er det blot sådan vejret var den dag. Jeg har fotograferet i alt slags vejr, og jeg ser det bestemt ikke som en hindring. Vi finder det positive frem i situationen, og vi har på forhånd lagt en plan i tilfælde af regn, sne, blæst mv. 

Hvordan med betaling? 

Ved booking af dato, fremsendes der en bookingbekræftelse samt faktura. 

Hvad hvis du bliver syg? 

Jeg er meget sjældent syg - og jeg har 7-9-13 aldrig aflyst en bryllupsfotografering pga. sygdom. Men sygdom kan jo ramme alle. Derfor har jeg et stort netværk af fotografer som jeg kan stå inde for, og som jeg i tilfælde af sygdom straks kan kontakte for Jer. 

Kørselsgebyr og rejseomkostninger? 

Alle priser er inkl. kørsel på Fyn. Jeg kan bookes i hele Danmark samt i udlandet, dog skal jeg have betalt mine rejseomkostninger.