Handelsbetingelser

Booking
Du booker din aftale ved at kontakte mig, via min mail: Bundgaardfoto@gmail.com
Husk at angive hvilken type fotografering du ønsker, samt hvornår du ønsker at fotograferingen skal finde sted. Jeg kører primært på Fyn, men det er også muligt at booke mig til opgaver andre steder i landet. Når vi har fundet en dato og tidspunkt, modtager du en faktura på mail. Denne er samtidig din bookingbekræftelse. 

Depositum

Ved booking indbetales 20% af det samlede beløb, for at opnå bekræftelse. Dette beløb tilbageholdes ved aflysninger.  


Betaling
Du modtager en faktura der skal betales senest 10 dage efter fotograferingen er fundet sted.

Gavekort
Det er muligt at købe gavekort på enten 50% af fotograferingens pris, eller 100% af fotograferingens pris. Gavekortet bliver fremsendt elektronisk. Alle gavekort gælder fra udstedelsesdato og 1 år frem. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter. Ved booking med gavekort, er det vigtigt at du er opmærksom på, om dit gavekort gælder for en hel fotografering, eller om det blot er et tilskud hertil. 

Levering af de færdige billeder

Jeg bestræber mig på, at dine/Jeres billeder er færdige ca. 7 hverdage efter fotograferingen. I nogle perioder har jeg desværre op til 14 dages behandlingstid, dette vil du blive oplyst om efter fotograferingen.  Jeg udvælger og efterbehandler billederne inden du/I ser dem.

De færdige billeder kan derefter downloades fra et link kun I får. Dette får i en måned til.
 

Ophavsret

Kopiering og brug af billeder fra Bundgaardfoto.

Det er i følge lov om ophavsret ikke tilladt at bruge eller kopierer billeder fra denne hjemmeside eller tilhørende Instagram/Facebook og bruge til egne sociale medier, herunder hjemmeside, Facebook eller Instagram uden skriftlig aftale med Bundgaardfoto. Sker dette alligevel, vil der uden yderligere varsel blive fremsendt en regning svarende til gældende takster jf. Journalistforbundet (pt. kr. 850) + 100% godtgørelse. Det samme gælder brug af billeder med vandmærke. 

Brug af købte billeder på de sociale medier

Du må gerne benytte dine købte billeder på de sociale medier, herunder privat Facebook og Instagram. Jeg ser gerne, at du har krediteret (nævnt) mig som fotograf, ved offentliggørelse af billederne. Det er ikke tilladt at bruge billederne i egen markedsføring uden skriftlig tilladelse.
Det kan være fristende at ligge et filter over billederne på fx Instagram, men dette er ikke tilladt. Det ændrer nemlig det kunstneriske udtryk som jeg har sat på billederne, og dermed min "signatur". Ønsker du en anden form for redigering, er du velkommen til at kontakte mig.   

Brug af billeder på Bundgaardfoto.dk og tilknyttede sociale medier

Jeg har som fotograf altid ophavsretten over billederne, og derfor også egenret til at bestemme hvilke billeder jeg ønsker at benytte i markedsføringsøjemed. Når det så er sagt, sørger jeg altid for at have en klar aftale med kunden ift. brug af billeder på de sociale medier. Dermed sagt, at jeg accepterer hvis du/I ikke ønsker dine/jeres billeder offentliggjort.